معرفی لینوکس ( بخش آخر )
✖️🌀✖️🌀✖️🌀✖️🌀✖️🌀✖️🌀✖️🌀✖️🌀✖️🌀✖️🌀✖️
💠 معرفی لینوکس ( بخش آخر ):
🔃کاربرد لینوکس
با توجه به ماهیت متن باز بودن لینوکس و انعطاف پذیر بودن ساختار این سیستم عامل، می توان کاربردهای فراوانی نیز برای آن متصور شد. مثلا قابلیت چند کاربری (Multi User) و چند وظیفه ای (Multi Task) بودن این سیستم عامل آن را به گزینه مناسبی برای استفاده در شبکه بدل کرده است. در بحث امنیت نیز این سیستم عامل به خوبی جای خود را باز کرده است. در مورد امنیت و کارایی این سیستم عامل همین بس که تقریباً 70 درصد از Firewallهای سخت افزاری از نسخه های Custom شده این سیستم عامل استفاده می کنند.
با توجه به رایگان بودن این سیستم عامل، تمایل بسیاری از تولید کنندگان تلفنهای هوشمند و وسایل صوتی و تصویری به این سیستم عامل جلب شده و در این زمینه ها نیز لینوکس با اقبال عمومی خوبی روبرو شده است. یکی از عمده دلایل موفقیت لینوکس در جهان می تواند توجه به خواسته ها و نظرات عموم کاربران باشد که در کنار استفاده های حرفه ای از این سیستم عامل، کاربران خانگی نیز می توانند از این سیستم عامل قدرتمند بهره گیرند. با ارائه بسته های جانبی گرافیکی به همراه توزیعهای مختلف، می توان به راحتی محیطی که با سلیقه و نیاز هر نوع کاربری مطابقت داشته باشد را پیدا کرده، نصب و استفاده نمود.
با جمع بندی موارد گفته شده می توان بدین نتیجه رسید که بی شک لینوکس با این ویژگیهای منحصر بفرد می تواند سیستم عامل برگزیده بسیاری از کاربرها و شرکتهای تجاری در نظر گرفته شود که به خوبی جوابگوی نیازهای آنها خواهد بود.
✅ پایان بخش معرفی لینوکس
سایر مطالب :